maandag, april 02, 2007

Dag 2

Dezelfde nacht zijn we blijven slapen bij Hlimou thuis waar we de volgende ochtend tijd hadden om een bezoekje te brengen aan Taroundant.
De volgende ochtend bezochten we samen met Samir (de zoon van Hlimou) en Ilias (kleinkind van Hlimou en neefje van Samir)de stad Taroundant, vooral bekend van zijn omwalling.

De lokale markt...

's Middags gingen we even naar Tazamourte om te bekijken welke werken we zouden kunnen doen. Het bleek de bouw te zijn van een bureautje voor een associatie die zich bezig houdt met kunst, muziek, school, naaiateliers voor vrouwen,... . Normaal gezien gingen we daar blijven slapen maar Hlimou was niet tevreden over de accomodatie (een oud, stoffig, vervallen huisje) waardoor we nog een nachtje bij hem bleven slapen.


Voor het slapengaan hebben we nog even de stad ingetrokken met Yasim (vriend van Samir) en Ilias. Yasim was één of andere body builder die kampioen was van Taroundant in verband met spierbundels. Hij steelde dus graag eens de show nadien in de fitnesszaal onder het huis van Hlimou.

Comments: Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?